NewPub med stor fællesstand på Bogforum 2016

Written by Karsten Pers on . Posted in Bogmarkedsføring generelt

Bogforum 2014

NewPub får en stor fællesstand på Bogforum til november

Standen får 24 høje caféborde som indie-forfattere, mikroforlag, freelancere o.a. kan leje sig ind på for kortere eller længere tidsrum. Omkring NewPub/Indie-torvet – som ligger centralt i Centerhallen – vil være stande med bogbranchens producenter, som trykkerier, højskoler, distributører, medudgiverforlag. SaxoPublish vil have en stor stand og er sponsor for en indie-scene, hvor alle indlæg vil handle om processerne i at skrive, producere og udgive bøger.

Følg med på NewPubs Facebookgruppe for at få løbende info og for evt. selv at deltage i formøder og på standen. Første orienterings- og feedback-møder er mandag d. 25/4 i København og fredag d. 29/4 i Århus.

Bogforums pressemeddelelse:

BogForum udvider med nyt Skriv Selv-område

Interessen for selv at skrive er vokset de senere år, det er blevet nemmere at udgive sine bøger og hele bogbranchen er under opbrud. Det vil man kunne se til november, når Bella Center slår dørene op til årets største litterære begivenhed – BogForum 2016.

I år vil gæsterne kunne møde dette nye miljø. Forfattere, mikroforlag, selvudgivere, freelancere, skriveskoler og trykkerier vil stå klar til at tage imod BogForums 30.000 gæster….

 Læs hele pressemeddelelsen her

 

NewPubs store stand er støttet af Toptryk Grafisk

 

 

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

 

Karsten Pers

Karsten Pers

Karsten er sammen med Abelone Glahn stifter af NewPub. Har udgivet på L&R og People's Press og været selvudgiver siden 2004. Rådgiver i at skrive nyttige fagbøger, i selvudgivelse, start af eget forlag, brugerinteraktion m.m. Holder oplæg og inspirationsmøder om New Publishing. Se mere på www.forlagetmondo.dk