Give aways og byttehandler

Jo flere der kender din bog, jo endnu flere vil høre om den. Vær ikke bange for at dele bøger ud til meningsdannere, konkurrencer, julekalendere, osv. Stil et kapitel gratis til rådighed for læserne, så de kan få en smagsprøve. Byt dig til omtale og annoncer. Det er måske nemmest med papirbøger og for selvudgiveren. Nogle forlag har svært ved at se fidusen.

Læs Artikler Find Leverandører Spørg på Facebook

ARTIKLER


Online “læseprøver” – test af 4 gratis muligheder

Skrevet af Jan Kjær den .
Posteret i E-bog, e-lydbog og andre digitale formater, Selvudgivelse, Bogmarkedsføring generelt, Online Markedsføring, Give aways og byttehandler

Jan Kjær

Jeg ville gerne lave nogle online ‘læseprøver’ af mine bøger, som jeg kunne linke til fra min WordPress blog eller ‘embedde’ på siden. Jeg fandt 4 ‘leverandører’ af online readers, som jeg valgte at undersøge (de er alle gratis): 1. ISSUU.com 2. FLIPSNACK.com 3. RIIDR.com 4. PDFvisning i browser 1. ISSUU.COM ISSUU er nem at […]

Læs videre...