E-lydbøger

Når du er klar til udgivelse af din E-lydbog, skal du konvertere den ifølge de specifikationer, du kan læse om på PUBLIZON og uploade den via ”FileZilla” som kan downloades gratis på nettet til deres system PubHub.
Publizon giver herefter besked til boghandlere og salget kan gå i gang. (Du kan også hente anmelder-eksemplarer via deres portal.)
Der findes, mig bekendt, ikke andre, der tilbyder denne mulighed pt. og du skal være godkendt som forlagsleverandør af lydbøger for at kunne gøre det. (E-mail: scs@publizon.dk)
Alternativt er det også muligt at sælge E-lydbogen fra f.eks. egen hjemmeside. Man skal blot huske på, at lydfiler fylder rigtig meget. Det er derfor nødvendigt at komprimere lydfilen inden den videresendes og modtageren skal vide, at den skal ”unzippes” før brug.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *