Så er det nu – lad dialogen åbne sig!

Dette er så vidt vi ved det første website af sin art i verden. Hundredvis af danske forfattere og bogfolk har i halvandet år delt viden og erfaring på Facebookgruppen NewPub – om alle de udviklinger forfattere, læsere og bogbranche oplever som følge af digitaliseringen og de både praktiske og kulturelle omvæltninger der følger med. Og om alle de muligheder og udfordringer der åbner sig.
NewPub skal sikre at vi i Danmark griber disse udfordringer i tide og arbejder for at skabe frugtbare samarbejder, bedre leveveje for forfattere, bedre dialog med læserne og meget mere.

Denne portal skal fremover søge at opsamle og strukturere alt det meget vi allerede ved og alt det nye vi hele tiden skal lære. Og NewPub fungerer kun ved at alle brugere bidrager – med spørgsmål, erfaringer og viden.

I udviklingsfasen har ca. 20 forfattere og eksperter bidraget med artikler og indhold – fra i dag kan alle byde ind – Gør det!

Sitet er naturligvis under konstruktion – mange små fejl vil blive rettet i de kommende dage, meget mere indhold vil snart komme til, og meget skal givetvis revideres hele tiden – i takt med at vi alle hjælper hinanden med at blive klogere.

Dette er en invitation til forfattere og til hele bogbranchen

Abelone Glahn og Karsten Pers

0 tanker om “Så er det nu – lad dialogen åbne sig!

 1. Ragnhild Bach Ølgaard siger:

  Godt gået kære venner.
  Her er alt, hvad en forfatter har brug for. Det er bare så flot!
  Tak for alt jeres arbejde.
  Her vil komme mange forbi. Til lykke med fødselsdagen for newpub1
  Jeg er stolt af at være med i fællesskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *