BLURB – selvudgiver-platform for grafiske bøger

Blurb er en selvudgivelses platform, der er mest rettet mod fotografer, grafikere og alle dem der vil udgive en lækker høj kvalitets bog med mange illustrationer. Hos Blurb kan man også få lavet en ePub af sin printbog, samt udgive enhanced ePub bøger, dvs. ebøger med integreret audio og video.

Der er flere måder at lave en Blurb bog, og det er temmelig nemt at gå til. Priserne er beregnet per bogstørrelse, papirtype, omslagstype og antal sider.
Man har mulighed for at få en preview af sin bog vist online, og her kan man selv vælge hvilke sider skal vises.

At sælge en bog gennem Blurb er temmelig ligetil: man sætter hvor meget fortjeneste (markup) man vil have per bog, så får udbetalt 100% af denne markup for en print bog (80% for en ebog) via en PayPal konto eller ved check.
Blurbs BookShow værktøj hjælper til at gøre det lidt nemmere at sprede ordet om sin bog på sociale medier. Man har også adgang til simple værktøjer for at følge med i antal visninger og antal salg af sine bøger.
Jeg har lavet flere bøger hos Blurb og har aldrig haft årsag til at klage, så jeg ved ikke hvordan deres kundeservice er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *