Program for Indiebooks/ NewPub-træf hos Arnold Busck 18. september

Fra åbningen af Indie-sektionen hos Arnold Busck d. 2. september 2013 - Karsten Pers taler.Ud over rampen – bøger skal da ud i verden og møde læserne.

Arnold  Busck og NewPub tager tråden op fra det første velbesøgte Indie‐arrangement den 2. september i Arnold Busck, Købmagergade 49, hvor emnet var selve manuskriptet og den  professionelle proces frem mod en færdig bog med redaktion, omslag etc.

Denne gang fortæller erfarne selvudgivere om, hvordan bogen konkret produceres som e-bog og papirbog og efterfølgende bliver sendt ud i verden og møder sine læsere i både onlineuniverset og i de fysiske boghandlere. Alle, der tænker på at udgive selv, er velkomne, ligesom læserne kan komme og møde bøgerne og forfatterne hos Arnold Busck den 18. september kl. 16‐18 og få en lille snak om  bøger og måske en signeret bog.

Mød fremtiden  i  Arnold  Busck!    

16:00 Velkommen v. Helle Fensvig Busck (adm.dir., Arnold Busck)

16:10 Produktion og salg af e‐bøger samt en kort introduktion til en af de  mange Print‐on‐demand-løsninger (v. Nis Jakob, forfatter)

16:40 Papirbøger – Hvor mange bør du trykke? Og hvordan kan du slippe for at have hele lageret liggende i et hjørne af soveværelset og for at skulle på posthuset, hver gang du sælger en bog? (v. Karsten Pers, forfatter, forlægger og initiativtager til NewPub)

16.45 Pause

17:00 5 gode råd og et must – i onlinemarkedsføringen af din bog (v. Abelone Glahn, forfatter og initiativtager til NewPub)

17.15 Salg gennem boghandlerne – Hvordan gør du din bog attraktiv, så den kommer ud og ligge i boghandlerne (v. Eva Maria Fredensborg og Lene Andersen, begge forfattere & forlæggere )

17:35 Berit Kjær Larsen – Butikschef hos Arnold Busck, Købmagergade, siger tak for i dag.    

Herefter er der en lille halv time til at se bøgerne og møde forfattere og freelancere.

Vi glæder os til at se jer!

For yderligere oplysninger kontakt:

Kommunikationschef Andreas Nordkild Poulsen, Arnold Busck på 6037 0407, anp@arnoldbusck.dk

Karsten Pers, NewPub, 40 52 56 01, karsten@forlagetmondo.dk

Adm. direktør Helle Busck Fensvig, Arnold Busck, 2070 5537, hbf@arnoldbusck.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *