Scenen

Startside > Standtyper > Scenen > Booking    //   Udstillerlisten

I år føjer NewPub en rigtig scene til standområdet. I booking-skemaet beder jeg dig indikere om du kunne være interesseret i at booke tid til at “optræde”. Helt uforpligtende, men til gavn for min planlægning. Så her er en kort introduktion til at hjælpe dine overvejelser.

Scenens tema: Bøgernes tilblivelse

Der er allerede mange med scener på Bogforum, hvor kendte forfattere bliver interviewet om sig selv og deres nyeste bog. Dem kan og skal vi ikke konkurrere med. Men da næsten hver femte dansker drømmer om at skrive en bog, er der et potentielt meget stort publikum til viden om hvordan man kommer i gang og hvordan man arbejder med sin idé og sin tekst. Det er det publikum NewPubs scene skal invitere. Og vi kalder den derfor Skriv & Udgiv Scenen.

Skriv & Udgiv Scenens program skal rumme en vifte af indslag, oplæg, interviews, samtaler osv. om hvordan bøgerne bliver til. Om at få idéer, skrive, redigere, producere, sælge, markedsføre osv.

Forfatter: Fokus skal altså ikke være på dig som forfatter eller indholdet i din bog. Men på hvor, hvornår, hvordan… du arbejder med bogen. Men selvfølgelig skal du stå der med din egen bog, og tale udfra arbejdet med den, og du må naturligvis også signere og sælge din bog til publikum bagefter.

Ekspert: Er du redaktør, grafiker, fotograf, oversætter, trykker eller fx ekspert i presse og markedsføring af bøger, så kan du naturligvis booke tid til at dele (og markedsføre) din faglige ekspertise.

Flere fordele
At optræde på en officiel scene på Bogforum højner din profil hos publikum og det er noget du med fordel kan markedsføre og som er godt stof til dine pressemeddelelser. Bogforum optager dig også som programpunkt under dag og klokkeslet – både i det trykte program og online, så din synlighed øges markant. Noget a la det her:

Lørdag
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
12:30
Niels Nielsen
Sådan skruer du et godt krimiplot sammen
B3 – Skriv & Udgiv Scenen
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tid: Der bliver scenetider med start kl. hel og halv fra ca. 11-17 hver dag. Du har 20 minutter, hvorefter der er 10 minutter til omstilling til næste optrædende.

Prisen bliver antagelig omkring 700 kr. for en halv time (20 minutters optræden). Inkl. optagelse i Bogforums katalog/program.

Dit indslag: Hvis du krydser af at du er interesseret, vil jeg senere skrive til dig vedr. forslag til hvad du kan fortælle om. Scenen er et nyt tiltag og modellen skal udvikles færdig hen over foråret.

———————————————————————–
Startside > Standtyper > Scenen > Booking
———————————————————————–