I år udvider NewPub til to scener. Vi åbner den store Orange Scene for alle slags events, og øger samtidig antallet af publikumspladser. Og så dedikerer vi en mindre scene – intimscene – til Skriv & Udgiv-temaer morgen til aften alle tre dage.

Alle NewPub’ere kan fra i år anmode om scenetid. Hidtil har vores scene været forbeholdt NewPubs udstillere, men med nu to scener åbner vi op for at alle medlemmer af NewPub kan anmode om scenetider.

En scenetid giver dig ekstra synlighed. Når du har en sceneoptræden på en af NewPubs scener optager Bogforum det som programpunkt i deres dagsoversigter på www.bogforum.dk og i Bogforum-app’en. Det giver ekstra synlighed og højner din profil hos publikum, og det er noget du med fordel kan markedsføre og som er godt stof til dine pressemeddelelser.

Knud Laus møde i 2019 med repræsentanter fra de store trossamfund og fællessang med Isam B varede 50 minutter og trak et kæmpe publikum.

Praktisk info
Begge scener er udstyret med mikrofoner og projektor og der vil være både teknisk assistance og en scenevært som introducerer dig. Du kan opstille dine egne roll-ups på scenen og signere og sælge dine bøger efterfølgende.

Som udgangspunkt er alle scenetiders varighed 20 minutter + 10 minutter til omstilling til næste programpunkt. Programmet har på den måde et nyt indslag kl. hel og halv, begyndende kl. 11 hver dag. Særligt attraktive arrangementer kan tildeles to tider i træk, så det giver 50 minutters scenetid.

Når du søger om scenetid, beder vi dig beskrive dit indhold og hvordan du tænker din optræden (interview, debat, præsentation osv.) og dertil hvordan du tiltrækker publikum. Publikum kommer nemlig ikke af sig selv – og konkurrencen er skarp med de mange scener og kendte forfattere der optræder rundt om i hallerne. Vi forventer overtegning af tiderne og vil forsøge at sammensætte et samlet program der bedst muligt trækker publikum til NewPubs område.

Herunder kan du læse om hver scene – og booke tid.

Pakken du får med uanset scene:
* Adgangskort/forfatterpas til alle tre Bogforum-dage
* Adgang til NewPubs udstiller-lounge og garderobe samme dag
* Invitation til vores fyraftensglas fredag og lørdag.
* Program-listning i Bogforums sceneprogram på både app og web
* Forfatter-/speaker-portræt både på Bogforums app og web
* Listning i NewPubs sceneprogram (claro! 😉

Hent inspiration: Fotos og program fra 2019 her >>>

Scenerne:

1) Orange Scene

Vores store scene er i år åben for alle typer optrædender: Skøn- og faglitteratur, interviews, debatter, foredrag, underholdning… Det bliver en rigtig flot platform at præsentere sine bøger fra. Der er i år ca. 40 siddepladser og mange flere ståpladser omkring.

Pris pr halvtime: Udstillere kr. 950.- *
/ ikke-udstillere kr. 1950.- (inkl. hele pakken ovenfor)*

Book tid på Orange Scene >>>

***

2) Skriv & Udgiv Scenen

Mange drømmer om at skrive en bog, og der er et stort publikum på Bogforum, til viden om hvordan man kommer i gang med at skrive og arbejde med sine idéer og sin tekster. Stadig flere ønsker også at lære om hele processen med at producere, udgive og markedsføre bogen selv. Vi NewPub’ere ved det. Og vi havde stor publikumssøgning til vores Skriv & Udgiv sceneprogram i 2019.

Skriv & Udgiv Scenens program skal rumme en vifte af indslag, oplæg, interviews, samtaler osv. om hvordan bøgerne bliver til. Om at få idéer, researche, skrive, redigere, illustrere, producere, sælge, markedsføre osv.

Scenen er et oplagt udstillingsvindue for alle som arbejder med forfattere og bogproduktion.
Forfattere som deler erfaringer på Skriv & Udgiv scenen skal have fokus på erhvervet, udfordringerne og alt det praktiske – ikke på indholdet i egne bøger. Men du må naturligvis både signere og sælge din bog til publikum bagefter. Synligheden og værdien kan være stor, og for mindre kendte skønlitterære forfattere er det sikrere at få publikum og god dialog på denne scene end på Orange Scene.

Pris pr halvtime: Udstillere kr. 400.-
/ ikke-udstillere 1400 kr. (inkl. hele pakken ovenfor)*

Scenen har plads til to-tre personer og der er 18 siddepladser til publikum + god plads til stående. Det er oplagt i den intime ramme at søge/forvente dialog med publikum.

Book tid på Skriv & Udgiv Scenen >>>

KLIK her til: NewPubs Facebooktråd om vores Scener

*) Er det dyrt? .. scenerne giver underskud!

Det rå gulvareal i Bella Center koster i snit omkring 1000 kr. pr. kvadratmeter at leje i Bogforum-ugen. Når der så er lagt tæpper, møbleret, sat lydanlæg, mikrofoner og skærme op osv. så er det allerede en udgift vi ikke tjener hjem. Og tiden vi bruger på at planlægge programmet er ulønnet. Ligesom tiden vores frivillige bruger på at stille op, lave lyd, præsentere osv.

Jeg vurderer bare, at det har så stor værdi for vores område og for NewPub, at have den attraktion det er med spændende sceneprogrammer, at vi gør det alligevel.

Jeg forstår så godt, at nogen ikke har råd. Jeg ved mange andre ser det som en billig og unik mulighed for kvalitets-markedsføring.