Udgiver du en ny bog i efteråret, så er det ret flot at lancere den med stil på Bogforum. Det giver vi nu mulighed for, med et dedikeret receptionsområde som kan lejes med fuld service – så det er både nemt og flot og meget, meget synligt! Og selvfølgelig er du også velkommen til at benytte området til andre formål – jubilæer, prisfejringer, m.v.

Pladserne er begrænsede og tilbuddet er prioriteret til udstillerne og dernæst øvrige, som har været medlem af NewPub i et år eller mere.

klik på fotoet og find tips til at holde en bogreception der betaler sig

Du kan leje de godt 20 kvm, for halvanden time inkl. tid til opstilling/afrydning. Området er afgrænset af lave vægge ud til gangarealet og høje vægge på to sider. Du må opstille alle de roll ups, du har lyst til og sætte folier, plakater og bannere på væggene (kun med den tape du får udleveret!). Der er en stor disk på 120×160 cm, hvor der er plads til både bøger, skilte og serveringer.

Receptionen er inklusiv traktement, engangsservice og basal service med opstilling og afrydning, sådan at du kan fokusere på at være den glade vært.
Du kan som udgangspunkt vælge mellem to typer traktement:

  1. Kaffe / te og wienerbrød eller kage
  2. Øl, vin og vand + snacks

Priser
Priserne er beregnet for 20 deltagere. Vi kan opgradere antallet af deltagere og også justere på traktementet.
– NewPubs udstillere – kr. 1900
– Ikke-udstillere – kr. 2900 (inkl. 1 adgangskort til alle tre dag
Det koster 500 kr. for traktement pr. 10 personer ekstra.

Kontakt & Booking
Skriv til vores frivillige receptionskoordinator Sue Bech for at booke og med alle spørgsmål og ønsker – sue@suebech.dk

Tid og forløb
Receptioner holdes fra klokken hel og hal og varer 60 minutter. Før og efter har du 15 minutter til opstilling/oprydning.
Følgende tider er p.t. ledige:
Fredag kl. 11, 12:30, 14, 15:30, 17
Lørdag kl. 11, 12:30, 14, 15:30
Søndag kl. 11, 12:30, 14, 15:30

NOTE: Vi har tidligere fået klager over receptioner ved udstillernes stande. Festlighederne har optaget fælles gangarealer og støjet så det generer de omkringstående kolleger. Du må naturligvis fortsat byde gæster på et glas, men større samlinger og receptioner er ikke tilladt omkring egen stand.

KLIK her til: Facebooktråden om Receptioner

——————————————————————–