Hold din Reception

Udgiver du en ny bog i efteråret, så er det ret flot at lancere den med stil på Bogforum. Det giver vi nu mulighed for, med et dedikeret receptionsområde som kan lejes med fuld service – så det er både nemt og flot og meget, meget synligt! Og selvfølgelig er du også velkommen til at benytte området til andre formål – jubilæer, prisfejringer, m.v.

Pladserne er begrænsede og tilbuddet er prioriteret til udstillerne og dernæst øvrige, som har været medlem af NewPub i et år eller mere.

I mangel af bedre er her et foto fra da NewPub modtog Innovationsprisen på Bogforum 2013

Vi har afgrænset et ca. 20 kvm stort område, som du kan leje for en time inkl. opstilling og nedtagning. Området har en stor bagvæg på 4 x 2,5 meter (bredde x højde), som du må hænge dit eget banner* på eller hvor du kan stille alle de roll ups, du har lyst til. Der bliver en stor disk på 120×160 cm, hvor der er plads til både bøger, skilte og serveringer.

Receptionen er inklusiv traktement, engangsservice og basal service med opstilling og oprydning, sådan at du kan fokusere på at være den glade vært. Du kan vælge mellem to typer traktement:

  1. Kaffe / te og wienerbrød eller kage
  2. Øl, vin og vand + saltstænger

Der er beregnet med 20 deltagere. Vi kan opgradere antallet efter aftale, eller du kan selv supplere traktementet efter ønske og behov.

Pris for NewPubs udstillere kr. 1900
Pris for ikke-udstillere kr. 2900
(inkl. 1 adgangskort til alle tre dage)

Tid og forløb
Receptioner holdes fra klokken hel og varer 40 minutter. Herefter er der 20 minutter til oprydning og omstilling til næste reception. Følgende tider kan bookes:
Fredag kl. 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 og 18
Lørdag kl. 11, 12, 13, 14, 15, 16 og 17
Søndag kl. 11, 12, 13, 14 og 15

NOTE: Vi har tidligere fået klager over receptioner ved udstillernes stande. Festlighederne har optaget fælles gangarealer og støjet så det generer de omkringstående kolleger. Du må naturligvis fortsat byde gæster på et glas, men større samlinger og receptioner er ikke tilladt omkring egen stand.

*) guide til ophængning af banner og særlige messetilbud på tryk tilsendes ved booking.

KLIK her til: Facebooktråden om Receptioner

——————————————————————–

1 Startside
2 Nyt i 2021
3 NewPubs område
4 Stande
5 Scener
6 Reception

7 Årbog
8 Sponsorat
9 Udstillerlisten

COVID-19 info
Bæredygtighed

——————————————————————–