I 2019 føjede NewPub med stor succes en scene til standområdet. Med plads til 5 personer på scenen og 24 siddepladser til publikum + mange ståpladser. Vi havde opdelt programmet i to spor: Om formiddagene kaldte vi det “Fag Scenen”, eftermiddagene “Skriv & Udgiv Scenen”. Der var stor interesse for at booke tid, og mange kunne ikke imødekommes.

I år udvider vi derfor. Vi åbner den store scene for alle slags events, og øger samtidig antallet af publikumspladser. Og så dedikerer vi en mindre scene – intimscene – til Skriv & Udgiv-temaer morgen til aften alle tre dage.

En scenetid giver dig ekstra synlighed
Når du har en sceneoptræden på en af NewPubs scener optager Bogforum det som programpunkt i deres dagsoversigter på www.bogforum.dk og i Bogforum-app’en. Det giver ekstra synlighed og højner din profil hos publikum, og det er noget du med fordel kan markedsføre og som er godt stof til dine pressemeddelelser.

Knud Laus møde i 2019 med repræsentanter fra de store trossamfund og fællessang med Isam B varede 50 minutter og trak et kæmpe publikum.

Praktisk info
Begge scener er udstyret med mikrofoner og projektor og der vil være både teknisk assistance og en scenevært som introducerer dig. Du kan opstille dine egne roll-ups på scenen og signere og sælge dine bøger efterfølgende.

Som udgangspunkt er alle scenetiders varighed 20 minutter + 10 minutter til omstilling til næste programpunkt. Programmet har på den måde et nyt indslag kl. hel og halv, begyndende kl. 11 hver dag. Særligt attraktive arrangementer kan tildeles to tider i træk, så det giver 50 minutters scenetid.

Når du søger om scenetid, beder vi dig beskrive dit indhold og hvordan du tænker din optræden (interview, debat, præsentation osv.) og dertil hvordan du tiltrækker publikum. Publikum kommer nemlig ikke af sig selv – konkurrencen er skarp med de mange scener og kendte forfattere der optræder rundt om i hallerne. Vi forventer overtegning af tiderne og vil forsøge at sammensætte et samlet program der bedst muligt trækker publikum til NewPubs område.

Booking åbner først senere på året!

1) Orange Scene

Vores store scene er i år åben for alle typer optrædender: Skøn- og faglitteratur, interviews, debatter, foredrag, underholdning… Det bliver en rigtig flot platform at præsentere sine bøger fra.

Ca. 40 siddepladser og endnu flere ståpladser omkring.

Pris pr halvtime: Udstillere kr. 950.-
/ ikke-udstillere kr. 1950.- (inkl. adgangskort til alle 3 dage)

2) Skriv & Udgiv Scenen

Næsten hver femte dansker drømmer om at skrive en bog, og der er et stort publikum på Bogforum, til viden om hvordan man kommer i gang med at skrive og arbejde med sine idéer og sin tekster. Stadig flere ønsker også at have kontrol over sit værk og sine rettigheder – og derfor også at lære om hele processen med at producere, udgive og markedsføre bogen selv. Vi NewPub’ere ved det. Og vi havde stor publikumssøgning til vores Skriv & Udgiv sceneprogram i 2019.

Skriv & Udgiv Scenens program skal rumme en vifte af indslag, oplæg, interviews, samtaler osv. om hvordan bøgerne bliver til. Om at få idéer, skrive, redigere, producere, sælge, markedsføre osv.

Fokus skal være på hvordan du arbejder med at få idéer, planlægge, skrive, redigere osv. – ikke på dig som forfatter eller indholdet i din bog. Men du må naturligvis både signere og sælge din bog til publikum bagefter.


Pris pr halvtime: Udstillere kr. 400.-

/ ikke-udstillere 1400 kr. (inkl. adgangskort til alle 3 dage)

Scenen har plads til to-tre personer og der er 18 siddepladser til publikum + god plads til stående.


KLIK her til: Facebooktråden om vores Scener

——————————————————————–

1 Startside
2 Nyt i 2021
3 NewPubs område
4 Stande
5 Scener
6 Reception
7 Årbog
8 Sponsorat
9 Udstillerlisten

COVID-19 info
Bæredygtighed

——————————————————————–