Som udstiller med NewPub bliver din deltagelse både billigere, nemmere, sjovere og mere udbytterig. For sammen hjælper vi hinanden og løfter opgaver, som ingen kan klare alene:

Med i din standpris er således en nøgleklar stand, fælles garderobe og frokoststue på standen med kaffe og te, mulighed for optræden på vores egne to scener, kollega-service, der hjælper med praktiske udfordringer, et flot magasin der profilerer os, hyggelige receptioner efter lukketid og meget mere. Og ikke mindst er der masser af hjælp til din forberedelse og dit pr-arbejde, dels i grundige guides, du får tilsendt, dels i vores særlige udstillergruppe på Facebook, hvor vi alle hjælper hinanden. Jeg tør godt kalde det All Inclusive! Eller måske endnu bedre: NewPub når vi er bedst. Se det hele i listeform nederst på siden.

Priserne starter ved kr. 4.200 ex moms for de tre dage med masser af service, muligheder og fantastisk fællesskab. Til sammenligning koster det fra 12.530 kr. ex moms selv at leje en tom stand på 9 kvm i D-hallen direkte hos Bogforum – kun inklusiv vægge og et strømstik. Ikke engang gulvtæppet får du med. NewPub’eres erfaringer siger, at det hurtigt løber op i 17-20.000 kr. og meget arbejde og transport før man har en fuldt indrettet, attraktiv stand.

NewPubs fire standtyper:

Standard – ny mulighed og hvad de fleste behøver

Pris: kr. 4.200,-

Årets store (lille) nyhed er den her standtype, som er en disk, med en væg du må sætte en plakat på og et delt lagerrum under disken. Enklere bliver det vist ikke, men erfaringen viser, at mange sagtens kan nøjes med det, og oven i købet kan have fordel af ikke at stå med en stor stand som nemt ser kedelig, halvtom ud. Du deltager alle tre dage, til næsten samme pris som vi tidligere solgte én lørdag på vores hidtige standardstand til. (Den mulighed udgår fra i år).
De nye standardstande er ca 1 meter brede og og har en 80 cm dyb disk. I står tre eller flere udstillere side om side foran standen. Der er ikke plads til at stå to pr. stand. Og du må pynte disken, men ikke ned over pallerne.
Læs retningslinjer for den nye Standard-stand her >>>

Standardstand her med tre pladser på hver side af væggen – set forfra og fra gavlen.

***

Medium – den klassiske NewPub-stand

Pris: kr. 6.800,-

Standen er 2×2 meter, og indgår typisk i øer af 4 eller flere stande (som illustreret herunder). Standen har en 120 cm høj og 25 dyb bagvæg. De lave vægge giver publikum oplevelsen at at komme ind i et lyst og åbent område der tydeligt hænger sammen.
Standen har fast indretning hvad angår placering af disk og evt. roll up. Der er ikke skillevægge til nabostande. Der hører en taburet til standen, og I må stå to sammen. Du må opstille én roll up (max 2m høj og 85 cm bred) ved den lave bagvæg.
Medium giver bedre plads end Standard til at samtale med flere publikummer ad gangen, byde på et glas, have en god stol med osv. Og så kan du og din kollega/assistent selv bemande standen på fuld tid.

V: Medium stande forfra / H: Ø med fire stande set oppefra (disk og roll up har fast placering)

***

Stor – hvis du vil have gæster eller aktiviteter

Pris: kr. 9.900,-

Standen er 2,5 x 2,5 m og har på to sider samme lave vægge som beskrevet for Medium stande.
Standen er 50% større end Medium, og stor nok til, at holde små møder, præsentationer, workshops eller fx yoga-instruktion, snitteværksted og udstilling som vi har set det tidigere. I må være så mange I vil på standen.
Du må opstille 2 roll ups (max 2m høje og ca. 85 cm brede).
Diske (af paller) kan stables efter ønske eller helt undlades. Du kan også medbringe eget møblement (max højde er ca. 120 cm – bortset fra roll-ups). Du er garanteret en hjørneplads, og der er vægge (120 cm høje) på de to øvrige sider. Her er fire eksempler på indretning:

Fire mulige indretninger af Stor stand. Du kan låne sorte taburetter som her eller medbringe egne møbler.

***

Stor Visuel – Ny mulighed hvis du kan bruge stor væg / lang disk

Pris: kr. 9.400,-

Stor Visuel stand er endnu et nyt tilbud i år. En del udstillere har efterspurgt vægplads til fx grafik, fotos eller et stort banner.
Og standens store disk vil måske også være attraktiv for mikroforlag og forfattere med mange titler. Standen svarer til tre Standard-stande, hvor du har alle tre pladser – uden naboer. Standen og væggen er 3 meter lang, du har 300×80 cm disk og væggen er 2,5 meter høj (1,5 meter fra disk til top). Du har eget lagerrum under midterdisken. Du må have assistenter eller kolleger med på standen (dog højst stå tre personer ad gangen), og I kan få taburetter at sidde på.

Plads til at vise dine grafiske arbejder, din kunst eller…

***

Det får du med som udstiller hos NewPub – “All Inclusive”:

 • Grundige guides til alle forberedelser 
 • Deltagelse i vores FB-udstillergruppe, hvor alle hjælper alle.
 • Pressepakke med varieret pressemateriale til fri brug
 • Nøgleklar stand lige til at rykke ind på – møbleret med tæppe, bagvæg, disk (eur-paller), lys, el, wifi og (undtagen standtype Standard) også taburetter.
 • Udstillerpas/adgangskort til alle tre messedage (Standard får 1, øvrige standtyper 2 kort).
 • Portræt på Bogforums website og app
 • Mulighed for optræden på NewPub-scenerne
 • Garderobe og frokoststue på stand-området – inkl kaffe og te
 • Mulighed for at købe invitationskort med rabat til dine gæster
 • Kollega-service på hele området (frivilligkorps)
 • Et glas og en haps at runde af med sammen om aftenen.
 • Deltagelse i det rareste fællesskab på Bogforum – også gerne som frivillig før og under messen 🙂
 • Din deltagelse er klimakompenseret og så bæredygtig som det er praktisk muligt fra NewPubs side.

Man kan ikke ønske en bestemt standplacering, men der er mulighed på bookingsiden for at ønske at stå som nabo til en bestemt kollega. Jeg kan ikke garantere at det kan gå op for alle. Hvis I kan enes om at bytte, før eller under Bogforum, så skal I bare orientere teamet.

OBS: Stande må ikke deles mellem flere udstillere!

Læs i øvrigt de generelle betingelser for udstillere

ALT UDSOLGT

BOOK DIN STAND HER

KLIK her til: Facebooktråden om vores Standtyper

——————————————————————–

1 Startside
2 Nyt i 2021
3 NewPubs område
4 Stande
5 Scener
6 Reception
7 Årbog
8 Sponsorat
9 Udstillerlisten

COVID-19 info
Bæredygtighed

——————————————————————–