NewPub_Bogkort_web-skilt

Bogkortet har dimensionerne: højde 220 x bredde 170 x tykkelse 2,5 mm. Det trykkes på to ark papir, som limes på en kraftig omslagskarton. Resultatet bliver et meget stift kort med 4-farvetryk på begge sider. Kvaliteten bliver som omslag på en flot hardcoverbog.

Bogkort skal designes i InDesign-skabelonerne som du kan downloade her. I den zippede fil ligger skabelon til forside, bagside, faste illustrations-elementer og den guide (pdf), som du også kan downloade separat nedenfor. Pakken er helt klar til brug for en professionel grafiker, og den er guidet og forklaret, så den, der kender men kun bruger InDesign sjældnere, vil kunne følge instrukserne til at gøre det hele rigtigt.

Design-skabelon imgDOWNLOAD Design vejledning:
NewPub_Bogkort_vejledning_vers2  (2 Mb .pdf) (juni 2015)

DOWNLOAD Design Skabeloner (inkl vejledning):
InDesign-skabeloner_og_vejl_vers.2_070615 (21 Mb .zip) (juni 2015)
Her finder du tjeklister til hvad Bogkort skal og kan rumme af tekster, illustrationer m.v.

Gør det selv eller køb hjælp

Er du ikke bekendt med Adobe InDesign, så er det den software så godt som alle i den professionelle bogbranche benytter til design og layout af trykte bøger. Du skal ikke forsøge at købe eller lære at bruge programmet for at designe dit Bogkort. Dertil er både software, skabelon og grafisk design for komplekst. Vælg i stedet at få en grafisk designer til at hjælpe dig. For en professionel er det lige ud ad landevejen, når blot vejledningen følges.
Whitespace
NewPub kan anbefale disse professionelle grafiske designere til opgaven:

De designer dit Bogkort for kr. 850.- + moms/stk.  – under forudsætning af at du fremsender fuldt og korrekt materiale (tekst, illustrationer m.v.) jf. vejledningen.
Der er inkluderet én korrekturgang i prisen. Yderligere arbejde/rettelser afregnes efter medgået tid til 300.- kr. pr. påbegyndt halv time.
(NewPub har hverken økonomisk andel eller noget ansvar i dit samarbejde med grafikerne. ).

Har du spørgsmål til vejledningen eller processen, så stil dem til den lukkede Facebookgruppe du har fået oplyst i mail.
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace
Whitespace

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *