Intro > Hvem-Hvad.. > Værdi > Vurdering > Distribution > Tilmeld > Betal > Lav præsentation > Indsend

NewPub_Bogkort_web-skilt

Test om din bog allerede er klar til distribution

Klik på illustrationen herunder og tast bogens ISBN ind i søgefeltet øverst på Arnold Buscks hjemmeside. Hvis din bog dukker op og kan bestilles på hjemmesiden, så er den allerede korrekt oprettet med distribution og også klar til at indgå i butikkerne med et bogkort. Findes den, så gå direkte videre til >> oprettelse af titel >>  Hvis ikke, så læs videre på siden her!

AB søgefelt

Din bog skal bære ISBN og stregkode

For at dine bøger skal kunne distribueres og forhandles af boghandlerne skal de bære et unikt 13-cifret EAN/ISBN-nummer, som er det internationale kodesystem for bøger.

ISBN fra tidligere forlag kan omkodes nu

Har du overtaget restlageret af en af dine titler fra et andet forlag, og har kasser med bøger liggende under sengen og på loftet?
Jeg har aftalt med Boghandlerforeningen, at de vil hjælpe dig med at omkode bogens ISBN så det omdirigeres til at pege på din aktuelle distribution. Og så kan du nu sælge restlageret i Arnold Busck.
Se her hvordan du skal gøre. Omkodningen skal være på plads, før du indsender din bog til præsentation!

Etabler distribution

Arnold Busck betinger sig, at man skal være tilknyttet en distributionsløsning, der sikrer at deres butikspersonale blot skal skanne stregkoderne, så dukker bogen op inden for to hverdage. Sådan fungerer det med de etablerede distributører. Du kan vælge en af to løsninger:

  • Du kan lægge dine bøger på lager hos en af de tre distributører DBK, NBC og Dafolo – hvis du vil lægge hele opgaven ud.
  • Du kan vælge at oprette dig med såkaldt “egen-distribution med ordrelinjer” hos Boghandlerforeningen, hvis du ønsker selv at sende bøgerne hver gang.

Læs her om hvordan du opretter dig med en af de to løsninger. (Linket åbner i nyt vindue, og du skal vende tilbage til Guiden her bagefter)

 

>> Tilmelding af titel >>

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

 

øsni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *