Intro > Hvem-Hvad.. > Værdi > Vurdering > Distribution > Tilmeld > Betal > Lav præsentation > Indsend

NewPub_Bogkort_web-skilt

Det koster det

  • Det koster 280 kr. (plus moms) at få bogen med til salgspræsentation hos Arnold Buscks indkøbere.
  • Hvis bogen bliver antaget til Bogkort koster det så 880 kr. + moms at få bogkortet trykt og distribueret til de 28 butikker. Lig med 31,50 kr. pr. kort inkl. forsendelse, eller 2,61 kr. pr. boghandel pr. måned.
  • Med mindre du selv behersker InDesign – skal du endvidere beregne ca. en times assistance fra en grafiker. (Du får vores Indesign-skabelon).

OBS Arnold Busck tager en fast aftalt 40% forhandlerrabat af vejl. udsalgspris på salget af alle papirbøger med Bogkort, og du signerer den aftale direkte med Arnold Busck i næste fase. NewPub tager ikke procenter af dit salg og der er ikke omkostninger ud over de nævnte.

Det får du for pengene

  • du får din bog til salg i Arnold Buscks 28 butikker over hele landet i 12 måneder. Du kan bede om forlængelse af aftalen. (Note: Hvis bogen sælger mindre end 5 eksemplarer på kædeplan forbeholder Arnold Busck sig ret til evt. at nedtage Bogkortet efter 6 måneder).
  • Du får modsat alm. forlagsudgivelser også mulighed for at sælge din titel som e-bog, lydbog, i sæt m.m.
  • Ingen retur. Dine bøger sælges med fuld returret for kunden, men Arnold Busck har accepteret at tage risikoen på returvarer via Bogkortsalg! Dvs. du får hverken usolgte eller ombyttede (slidte) bøger retur – og sparer potentielt betydelige beløb på tur-retur forsendelse og slitage.
  • Du bliver inviteret med i en Bogkort-gruppe på Facebook, hvor du kan få hjælp og inspiration til pressetiltag. Flere tidligere deltagere har fået god opmærksomhed og omtale i lokale medier.
  • Arnold Busck tilbyder forfattere med Bogkort mulighed for at lave salgsarrangementer i butikkerne. Dvs. at du fx kan lave aftale med den lokale butikschef om at stille op og sælge din bog, og hvis du vil så fx også lave små oplæg og byde på et glas.

 

>> Arnold Buscks retningslinjer >>

 

 

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *