Intro > Hvem-Hvad.. > Værdi > Vurdering > Distribution > Tilmeld > Betal > Lav præsentation > Indsend

NewPub_Bogkort_web-skilt

Din bog og dit salgsmateriale vil blive vurderet af indkøberne på Arnold Buscks hovedkontor. De stiller følgende krav for at titler kan antages med Bogkort: 

 1. Bogen skal passe i Arnold Buscks sortiment og være tilstrækkeligt salgbar
  Selvom kravene til salg af titler på Bogkort er langt mindre end til faktiske bøger på deres hylder, skal indkøberne dog tro på, at bogen kan få et vist salg i butikkerne. Hidtil har især to “typer” haft succes: Den smalle/unikke nonfiktion, hvor der ikke er andre oplagte bøger at vælge, og nye krimi/thrillere, som allerede har slået an med salg på webboghandler og/eller har fået gode anmeldelser i den etablerede presse. Nonfiktion i genrer med bredt udvalg af titler og øvrig fiktion af ikke-etablerede forfatternavne har haft svært ved at sælge og vil kun undtagelsesvis blive antaget.NYT: Arnold Busck er nu klar til at teste om fx bagkatalog-titler fra etablerede forfattere og god oversat litteratur kan få et salg vha Bogkort.

  Prisen skal være rigtig
   – din bog skal holde en pris der giver mening både for kunden og for boghandleren! Den bør ikke være hverken dyrere eller ret meget billigere end sammenlignelige bøger.
 2.  

 3. Bogen skal holde “forlagsmæssig produktkvalitet”
  Sats, layout, omslag, papir, indbinding, tryk, osv. skal opleves som godt professionelt arbejde. Bogen skal kommunikere klart og virke attraktiv for sin målgruppe.En  del bøger med god produktkvalitet er tidligere faldet på at omslagets grafiske udtryk og bagsidetekst ikke kommunikerer klart hvilke læsere bogen er rettet til. Fx er der en del bøger hvor det “stritter” om bogen er til unge eller til voksne. Husk at boghandleren uden tøven skal kunne placere kortet på en bestemt hylde – under en kategori.

NewPub har ingen indflydelse på hvad Arnold Buscks indkøbere vælger at sige ja og nej til.

>> Styr på ISBN og distribution >>

 

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *