Deltag – Stande – FællesskabInspirationBetingelser – Booking – Betaling – Udstillere – Presse

 

Udstil på Bogforum 2016 – sammen med mange gode kolleger
          … billigere, nemmere og sjovere end nogensinde

 

I årevis har selvstændige forfattere, mikroforlag og freelancere drømt om at udstille på Bogforum – hvis bare ikke prisen og forberedelserne var ude af proportion med ens muligheder og forretning. Nu er løsningen her. I samarbejde med BogForum og med et sponsorat fra Toptryk i ryggen tilbyder NewPub deltagelse på en stor og levende fællesstand. Modellen for standen er udviklet på baggrund af vores åbne idémøder i København og Århus i løbet af foråret. Her er modellen, vi er nået frem til – det bliver en fest:

Sådan kommer det til at fungere

Bogforum afholdes i denne weekend i Bella Center i København. (Foto: Simon Læssøe/Scanpix 2014)BogForum i Bella Center ligger i år fra 11-13. november, og du kan deltage ved at leje dig ind på NewPubs store fællesstand for selvstændige forfattere, mikroforlag og freelancere. Standen har plads til 24 samtidige udstillere, er på 145 kvm. og placeret midt i Centerhallen, hvor samtlige publikummer passerer igen og igen.

Du booker dine ønskede tider her på sitet og behøver så ikke gøre andet end at møde op på dagen. Standen er indrettet med sammenkoblede diske af eur-paller, sådan at alle udstillere har egen disk, men står grupperet sammen med kolleger. Du lejer tid i enheder á 4 timer, sådan at du fx kan stå på standen alle formiddage fra kl. 10-14 eller måske nøjes med at booke kl. 14-18 om lørdagen.

Du kan ønske at stå side om side med bestemte kolleger, så skal I bare søge samme tidsrum og nævne hinandens navne. Det er også muligt for mikroforlag at booke en samling af diske, så forlagets forfattere kan stå samlet. Jo før I booker, jo bedre er chancen, for at vi kan få det til at gå op.

I det tidsrum, du står på standen, må du indrette din palle som du vil – under hensyntagen til kollegerne som står omkring dig. (Se betingelserne).

Prisen er 1400 kr. plus moms pr. enhed á 4 timer.

Med i prisen er:

  • omtale i kataloget med udstillernavn, udstillingstider, webadresse og en linje fritekst (OBS – kun ved booking inden 16/8)
  • adgangskort/udstillerpas de dage du udstiller.
  • adgang til garderobe, lager og udstillerkantine.
  • mulighed for at købe invitationskort med rabat

Hvem er oplagt udstiller på NewPubs Fællesstand:

  • Forfattere som selv udgiver
  • Mikroforlag
  • Selvstændige redaktører, grafiske designere, illustratorer, pr-folk og andre der arbejder for og med forfattere og forlag.

Tag nu en tur gennem siderne her – links øverst på siden – og find hurtigt ud af om du skal være med på BogForum 2016 !

 

BogForums eget website

 

NewPubs fællesstand er muliggjort med et sponsorat fra Toptryk

 toptryk logo

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *