Deltag – Stande – Fællesskab – Inspiration – Betingelser – Booking – Betaling – Udstillere – Presse

 

Collage mood Newpub stand

 

Halplan BogForum 2016

Halplanen – NewPubs store fællesstand er placeret i det absolutte centrum af messen – midt i Centerhallen, hvor samtlige publikummer vil passere igen og igen. I år er det endda sådan, at en ny hal tages i brug til børne- og ungdoms-litteraturen, og vores stand ligger også i ganglinjen mellem de nye og de gamle haller. På planen her er standens placering vist med “NewPub standen”. De blå streger og pile viser messens hovedfærdselsårer.
(Klik på illustrationen for at se stort format)

 

Plan 2 - NewPub standen på Bogforum

 

Standplanen – Standen bygges op med ca. 250 paller i grupperinger (”øer”) som dem der er skitseret på tegningen. Paller med kryds er udstillerdiske og ”P” angiver på hvilken side publikum står. De skraverede paller er lidt lavere eller højere stabler, som bruges til stemningsskabende elementer som planter, gamle skrivemaskiner osv. Dette er ikke det endelige layout.
(Klik på illustrationen for at se stort format)

 

De ca. 22 udstiller-diske er stablet af paller og er ca. 105 cm høje og har 80×120 cm bordplads.

Standen vil desuden rumme områder, hvor alle udstillernes bøger og andet materiale kan ligge fremme for publikum under hele messen. Her kaldet ”relax-områder”.

Så vidt det er muligt vil vi forsøge at gruppere udstillerne efter genre og erhverv – sådan at vi fx kunne have ”øer” med hhv. skønlitteratur, faglitteratur, freelancere, B&U-bøger, mikroforlag osv. Hvordan det lige falder ud, afhænger helt af hvem som deltager.

Illustrationen foroven er et forsøg på at illustrere hvordan paller kan bruges og hvordan stemningen kunne skabes. SEND MIG meget gerne andre fotos, som kan inspirere os alle!

NY INFO: Der er fri wifi på hele BogForum og der vil være strømstik på standen, så vi kan oplade mobiler og bærbare computere m.v. Men da det er en åben stand, hvor publikum skal bevæge sig sikkert omkring, er der ikke garanti for strømudtag ved alle borde. Mere præcis info følger senere til alle udstillere.

Solo-stand på 3×3 kvm. kan lejes til aktiviteter på timebasis

Udover selve Fællesstanden råder vi over en standard-stand (# 017 på Halplanen) på 3×3 kvm. direkte i forlængelse af fællesstanden. Denne stand, der som udgangspunkt er tom, kan lejes af udstillere for 600 kr. (ex moms) pr. time.
På Solostanden kan du holde workshops, foredrag, interviews, produkt-demonstrationer m.m. og du kan opsætte roll-ups, flip-overs, bagtæpper m.v. som du vil.

Du råder over standen fra kl kvart i hel og en time frem – fx  9:45-10:45. På den måde er der et kvarter til at stille op, så du kan starte dit program på slaget 10. Du skal beregne til til at nedtage dine rekvisitter, så næste optrædende kan rigge til fra kl. kvart i igen.

Standen ligger på et hjørne og er åben til to sider, så du fx kan stå inde i hjørnet og der kan møbleres med ca. 8-10 klapstole og også er plads til stående publikum bag dem.

BOOKING: Du booker tid på fællesstanden under menupunktet Booking. Hvis du har interesse i at booke en tid på den lille solostand/eventstand så skriv en mail til mig.

NewPubs fællesstand er muliggjort med et sponsorat fra Toptryk

 toptryk logo

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

 

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *