På newpub.dk har du glæde af alle de artikler med lyn-tips, grundige introduktioner, personlige erfaringer, kontrakter og meget mere som dine kolleger har bidraget med.

Hvis du selv har ekspertise, viden eller erfaringer som du tror andre kan have glæde af så skriv til os! NewPub fungerer kun ved at vi alle bidrager.

Sådan gør du:

Den eneste fællesnævner for indholdet er, at det skal være nyttige tekster. De skal kunne hjælpe kolleger til at forstå eller udføre noget, til at vælge mellem forskellige muligheder, sikre mod at begå fejl osv. Det kan være korte introduktioner eller detaljerede gennemgange af processer og redskaber, forklaringer af fagudtryk, personlige udgivererfaringer, kontraktforslag og meget, meget andet.
I omfang kan det være alt fra 5 linjer til 10 sider – plus/minus. Artiklen må rumme illustrationer, som du har rettigheder til at benytte, og link til eksterne sites.
En artikel må ikke anprise dig selv, dine bøger eller ydelser du kan tilbyde mod betaling, det sidste kan du i stedet oprette under Bliv leverandør

Til alle artikler tilknytter vi et kommentarfelt, sådan at kollegerne kan bidrage med yderligere vinkler eller stille spørgsmål til teksten.

Send din tekst på mail til KarstenPers – og du må naturligvis også gerne maile på forhånd med spørgsmål.

Hvad får jeg ud af det?

I god NewPub-ånd får vi alle sammen først og fremmest glæden ved at alle de andre også bidrager og vi i fællesskab alle gør hinanden klogere og dygtigere. Men til hver eneste artikel knyttes også en forfatterprofil, som rummer navn, profiltekst, portrætfoto og et link.

Din forfatterprofil

I forbindelse med at du leverer din første artikel, skal du altså også bidrage med følgende til den forfatterprofil som vil blive vist sammen med dine artikler.

  • Navn – (Fornavn og efternavn)
  • Portrætfoto – (gerne dit Facebook portræt – hvis det er af dig og rimeligt vellignende)
  • Profiltekst om dig selv – (maks. 300 tegn inkl. mellemrum) Her kan du skrive om dine ekspertiser, dine bøger, din virksomhed eller andet.
  • Link – angiv et link der peger tilbage til din egen eller dit firmas hjemmeside eller til din Facebookprofil.

På et senere tidspunkt vil det blive muligt selv at oprette og redigere profiler.

Hvis du har andre kommentarer eller ideer

Når du er inde på sitet, kunne det jo godt tænkes at du synes der er noget der mangler, eller at du fik gode idéer vi kunne have glæde af. Vi hører meget gerne fra dig på info@newpub.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *