Alle tegninger er pr. april 2021 – der tages forbehold for mange mulige justeringer.

NewPubs stand bliver større end nogensinde, og vi får æren af at være den centrale udstiller i Bella Centers nybyggede multihal, som åbner til Bogforum.

Samlet halplan
NewPubs område er det grønne, og iøvrigt er med blå angivet forventet placering og størrelse på de øvrige fem største udstillere.

Publikumsstrømme
Der er garanteret massiv publikumstrafik gennem NewPubs område. Vi har den fordel at to af Bogforums største scener er placeret på hver side af udstillerområdet i D-hallen og alle publikummer herfra lukkes ud direkte til NewPubs område (se pilene). Desuden ligger både den meget populære Messeboghandel og det nye samlede Signeringsområde i D-hallen bag NewPub. Omkring NewPubs stand vil der naturligvis være en lang række større og mindre udstillere.

NewPubs stand
Dette er kun en foreløbig skitse! til NewPubs område. Meget kan se anderledes ud til november. Alt efter hvilke standtyper udstillerne vælger kan især udstillerstandene blive blandet anderledes. Der er forklaringer til hver af de indtegnede elementer, når du læser de følgende sider.


Indtryk fra NewPub 2019

Samtaler og salg på NewPubs område i de lavloftede B-haller i 2019

KLIK her til: Facebooktråden om vores Område og Placering

——————————————————————–

1 Startside
2 Nyt i 2021
3 NewPubs område
4 Stande
5 Scener
6 Reception
7 Årbog
8 Sponsorat
9 Udstillerlisten

COVID-19 info
Bæredygtighed

——————————————————————–