Vil du udgive en papirbog, kan du i dag vælge mellem en lang række trykformer. Til større oplag er traditionel offset fortsat det bedste og billigste, i mindre oplag kan det ofte betale sig at vælge digitalprint. Og vil du helt undgå forhåndsomkostninger til tryk og lager kan du benytte Print On Demand, som også er digitalprint. Til gengæld bliver stykprisen relativt høj pr. bog. Læs mere om tryk og print ,og hvordan du vælger her.
Indhent altid tilbud fra mindst tre trykkerier, deres forskellige maskiner kan betyde, at et trykkeri, der er billigt til én type produktion eller bogformat, er relativt dyre til en anden. Har du ikke styret en trykproduktion før, så sørg for at få vejledning, og bed om testtryk før endelig produktion.

Vil du udgive som e-bog, kan du konvertere dit manuskript til en række e-formater, hvoraf epub3 p.t. er den mest udbredte. Forskellige e-readere kræver dog forskellige formater. Læs mere om e-formater og konvertering her. Det er selvsagt et område i stadig og hastig udvikling.