Sådan kommer du på leverandørlisten

NewPub ønsker at skabe bedst mulig kontakt mellem forfattere og leverandører af ydelser til hele processen med at skabe en bog – fra de tidlige idéer over skrive- og produktionsprocesser til salg, markedsføring og administration m.v.

Her kan du oprette dig selv eller din virksomhed i NewPubs leverandørdatabase. Når du er oprettet vil brugerne/forfatterne kunne finde din profil under de kategorier du har tilknyttet den. Det er gratis at oprette sig og stå i leverandørdatabasen, og NewPub gør ingen krav i opgaver og samarbejder.

Det er vigtigt at du starter med at orientere dig i sitets struktur. Du vil se at vi arbejder med seks overordnede menupunkter:

  • Skriv din bog
  • Producer din bog
  • Udgiv din bog
  • Sælg din bog
  • Markedsfør
  • Jura & Økonomi

Denne tilnærmede kronologiske proces for bogprocessen er underinddelt i en række specifikke emner for hver af de seks dele. Det betyder at et emne som fx e-bøger kan optræde både i relation til den tekniske konvertering fra manus til e-bog og i relation til udgivelse og salg. Det er vigtigt at du er opmærksom på kun at registrere din profil der hvor du kan yde relevant og kvalificeret service. Læs derfor introduktionsteksten om hvert emne før du ”hakker af”. Kategorilisten nederst på denne side afspejler samtlige emner under de seks hovedmenuer.

Vi råder dig til ikke at tilbyde services du ikke er kvalificeret til. Brugerne vil hurtigt sige fra og dele deres erfaringer.

Yder du relevante services som ikke dækkes af de eksisterende kategorier, hører vi meget gerne fra dig med forslag til forbedringer.