NewPub netværket er åbent for alle forfattere – også ”in spe” – og det er åbent for alle, der på anden måde har tilknytning til skriveri og bogbranche. Vores Facebookgrupper har hver især deres retningslinjer, men for dem alle gælder disse få men vigtige regler:

§1 – Vi er kolleger på vej ind i en ny verden. Vi udviser nysgerrighed, nyder godt af de andres viden og deler af vores egen.

§2 – Vi vurderer og dømmer ikke om hinandens bøger og litterære kvaliteter.

§3 – Vi udtaler os på baggrund af viden, erfaring og overvejelser – ikke smag og behag. Og vi hjælper alle til at der holdes god tone og fair dialog.

§4 – Opslag af links til eksterne posts, bør rumme forklaring om relevansen for gruppen. Vi driver ikke plakatsøjler.

LÆS i øvrigt retningslinjerne for hver Facebookgruppe inden du poster indlæg. Bemærk at vi kun må omtale vores bøger og salgsaktiviteter som det har relevans jf. den enkelte gruppes formål.


Søg medlemskab sådan her:

1) Udfyld dette lille ansøgningsskema som bl.a. sikrer os mod optag af falske profiler: http://www.newpub.dk/ansoegningskema-til-newpub/

2) Klik på “Bliv medlem af gruppe” på vores hovedgruppe her: Knap - NewPub-Forfatter

Når begge dele er i orden, får du en introduktions-besked fra vores medlemsansvarlige, Anita Grün, og bliver optaget i gruppen. Vi ser frem til at have dig med!
Først når du er optaget i hovedgruppen, kan du blive optaget i NewPubs øvrige grupper.

 

Skal man være medlem af Facebook?

Ja, det er nødvendigt at du har en Facebookprofil, for at du kan blive medlem af NewPub. Vi forstår rigtig godt alle mulige forbehold man kan have for Facebook, men Facebook er ganske enkelt den eneste platform der giver os mulighed for at kommunikere med dig og alle andre, uden at vi skal have et helt sekretariat i gang.
Facebook er forudsætningen for at dette store, kollegiale fællesskab kan fungere. Vi ved vi må undvære mulige medlemmer og gode kolleger af den grund, men vi har ikke andre muligheder, så længe medlemskab er gratis, og alt arbejde er frivilligt.
Det er muligt at etablere en Facebookprofil, uden at afgive ret meget privat info, så overvej eventuelt om medlemskabet af NewPub kunne være det værd.
Ellers er du altid velkommen til at læse med på alle vores åbne grupper.

mvh
Karsten Pers, stifter