NewPub-fællesskabet fungerer i det daglige først og fremmest på vores store Facebookgruppe. Men spredt over landet har vi også 10 lokalgrupper, der både har egne Facebookgrupper og hvoraf nogle også mødes i virkeligheden og laver fælles arrangementer. Her finder du en kort introduktion samt links til alle vores grupper. For hver af dem, du melder dig ind i, er det vigtigt at du læser gruppens fulde retningslinjer!

Hovedgruppen
Vores oprindelige gruppe for videndeling. Her taler vi om det vi har til fælles på tværs af genrer, interesser og stilarter – nemlig proces, produktion, politik, forretning… Vi taler ikke om indhold eller æstetik. Vi undlader at forholde os konkret til hinandens bøger eller talenter. Alle kan stille spørgsmål og få hjælp, og vi kan dele værdifuld viden. Ren faglighed og hjælpsomhed – ikke andet. OBS Man skal være medlem af denne gruppe, før man kan blive optaget i nogen anden af vores grupper. Det er altså her vi allesammen er repræsenteret

NewPub – forfattere med mod på nye udgivelses- og forretningsmuligheder


NewPubs 10 lokalgrupper – med bredere sigte
Vores lokalgrupper er skabt for, at vi rundt om i hele landet kan tale om alt det der primært har relevans lokalt. Og for at gøre det nemmere at aftale virkelige møder og danne personlige fællesskaber. Lokalgrupperne kan benyttes friere end hovedgruppen. I disse må du fx invitere til bogreceptioner, oplæsninger, fælles arrangementer osv. Lokalgrupperne ledes som udgangspunkt at gruppens medlemmer. 

Du kan finde dine lokale kolleger her, men du skal være medlem af vores hovedgruppe, før du kan optages lokalt.

Nordjylland 
Midt- og Vestjylland 
Syd- og Sønderjylland 
Aarhus 
Fyn 
Nordsjælland 
Midtsjælland 
København 
Sydsjælland 
Bornholm