NewPub-fællesskabet fungerer i det daglige først og fremmest på vores to store Facebookgrupper. Men spredt over landet har vi også 10 lokalgrupper, der både har egne Facebookgrupper og mødes i virkeligheden. Her finder du en kort introduktion samt links til alle vores grupper. For hver af dem, du melder dig ind i, er det vigtigt at du læser gruppens fulde retningslinjer!

NewPub – forfattere med mod… (hovedgruppen for videndeling)
Vores oprindelige gruppe for videndeling. Her kan vi alle stille spørgsmål og få hjælp, og vi kan dele værdifuld viden. Ren faglighed og hjælpsomhed – ikke andet. OBS Man skal være medlem af denne gruppe, før man kan blive optaget i nogen anden af vores grupper. Det er altså her vi allesammen er repræsenteret.

NewPub Opslagstavlen
På Opslagstavlen må du annoncere efter hjælpere til din egen bog. Og omvendt må du tilbyde din professionelle hjælp her. Vi må også annoncere når vores bog udkommer – gerne med deling af erfaringer fra processen.


NewPubs 10 lokalgrupper
Vores lokalgrupper er skabt for, at vi rundt om i hele landet kan aftale virkelige møder og danne personlige fællesskaber. De lokale Facebookgrupper bruges også til alt det, som kun har lokal relevans – fx at invitere til bogreceptioner, oplæsninger, kurser osv. 

Du kan finde dine lokale kolleger her, men du skal være medlem af vores hovedgruppe, før du kan optages lokalt.

Nordjylland 
Midt- og Vestjylland 
Syd- og Sønderjylland 
Aarhus 
Fyn 
Nordsjælland 
Midtsjælland 
København 
Sydsjælland 
Bornholm