Om NewPub

“NewPub” er en forkortelse af New Publishing – alle de nye muligheder i bogbranchen for at samarbejde og udgive.

NewPub er stiftet i 2011 som et kollegialt non-profit oplysningsinitiativ, og har udviklet sig til Danmarks største forfatternetværk – åbent for alle der arbejder med bøger og forfattere.

NewPubs formål er – gennem åben, gensidig deling af viden og erfaringer – at hjælpe alle os som skriver og udgiver med at fremme vores forretning gennem at få professionel indsigt i hele faget og branchen og træffe kvalificerede beslutninger om udgivelse af vores bøger – i relation til forlag, “selvudgivelse”, “medudgivelse” m.v. Og det er endvidere et formål at vi hjælper forlag og andre med at indrette sig på fair kontrakter og samarbejdsformer.

Vidensdelingen sker primært i vores Facebook-hovedgruppe, samt i vores lokalgrupper over hele landet.

NewPub deltager hvert år på Bogforum med et stort udstillerområde for sine medlemmer. NewPub modtog SAXO-Innovationsprisen på Bogforum 2013.

Jeg – Karsten Pers – repræsenterer “selvudgiver-området” i følgegruppen til Kulturministerens Bogpanel.

Læs mere her om hvorfor vi stiftede NewPub

Kontakt

NewPub drives af fagbogsrådgiver og forfatter Karsten Pers:
karsten@newpub.dk
www.karstenpers.dk

NewPub er ca. 200% klimakompenseret

NewPub og Forlaget Mondo drives begge fra mit hjemmekontor. Siden 2018 har min samlede husholdning og kontor – inkl. al transport og rejse været klimakompenseret hos danske Climaider.com
Strøm leveres af SEAS NVE og er fuldt “grønt opgraderet” til både at få dækket al strøm fra Sol og Vind samt støtte grøn Global Energi med etablering af vindmøller. (I alt 10 øre ekstra pr. kW efter fradrag)

“NewPubs deltagelse på Bogforum – inkl. samtlige udstilleres transport – har siden 2018 været 200 % klimakompenseret hos Climaider og Atmosfair.de
Endvidere støttes følgende organisationer med medlemskab / faste bidrag:
Danmarks Naturfredningsforening
Verdens Skove
Dansk Ornitologisk Forening
Avaaz
Forbrugerrådet

NewPubs bank er Merkur Andelskasse – Danmarks mest bæredygtige pengeinstitut.