Om NewPub

“NewPub” er en forkortelse af New Publishing – alle de nye muligheder i bogbranchen for at samarbejde og udgive.

NewPub er stiftet i 2011 som et kollegialt non-profit oplysningsinitiativ, og har udviklet sig til Danmarks største forfatternetværk – åbent for alle der arbejder med bøger og forfattere.

NewPubs formål er – gennem åben, gensidig deling af viden og erfaringer – at hjælpe alle os som skriver og udgiver med at fremme vores forretning gennem at få professionel indsigt i hele faget og branchen og træffe kvalificerede beslutninger om udgivelse af vores bøger – i relation til forlag, “selvudgivelse”, “medudgivelse” m.v. Og det er endvidere et formål at vi hjælper forlag og andre med at indrette sig på fair kontrakter og samarbejdsformer.

Vidensdelingen sker primært i vores Facebook-hovedgruppe, samt i vores lokalgrupper over hele landet.

NewPub deltager hvert år på Bogforum med et stort udstillerområde for sine medlemmer. NewPub modtog SAXO-Innovationsprisen på Bogforum 2013.

Læs mere her om hvorfor vi stiftede NewPub

Kontakt

NewPub drives af fagbogsrådgiver og forfatter Karsten Pers:
karsten@newpub.dk
www.karstenpers.dk

NewPub er ca. 200% klimakompenseret

NewPub og Forlaget Mondo drives begge fra mit hjemmekontor. Siden 2018 har min samlede husholdning og kontor – inkl. al transport og rejse været klimakompenseret hos danske Climaider.com.
NewPubs deltagelse på Bogforum – inkl. samtlige udstilleres transport – har siden 2018 været 200 % klimakompenseret hos Climaider og Atmosfair.de
Endvidere støttes følgende organisationer med medlemskab / faste bidrag:
Danmarks Naturfredningsforening
Verdens Skove
Dansk Ornitologisk Forening
Avaaz
Forbrugerrådet

NewPubs bank er Merkur Andelskasse – Danmarks mest bæredygtige pengeinstitut.