Skriv & Udgiv årbog 2022

I forbindelse NewPubs 10 års jubilæum lancerer vi på Bogforum en ny årbog. Bogen bliver en aktuel guide til hvordan man kan skrive, producere og markedsføre en bog professionelt, og en indføring i bogmarkedet her og nu.
Bogen er skrevet med bidrag af 26 forfattere og bogfolk.

Vi deler også nogle af årets mange succeshistorier skabt af selvstændige forfattere, og så vil årbogen desuden rumme NewPubs Gule Sider – med listning af freelancere og virksomheder – skriverådgivere, redaktører, korrekturlæsere, grafikere, bog-services, pr- og marketingfolk, lydbogsindlæsere, trykkerier osv. Så alle forfattere og forlag nemt kan finde den hjælp de skal bruge.

Målgruppen er NewPubs egne (nye og gamle) medlemmer, og de enormt mange danskere iøvrigt som skriver og udgiver – eller drømmer om det.

Forside mock up

Annoncér og/eller bliv listet

1) Grafiske annoncer
Der kan bookes rubrikannoncer, kvart-, halv-, helsider og fulde opslag til grafisk annoncering. Klik til Annoncørinfo
Annoncering giver gratis optag på NewPubs Gule Sider.

2) Listning på NewPubs Gule Sider
For små penge vil alle fagets freelancere og virksomheder kunne blive optaget på vores ‘leverandørlister’ i årbogen, ved senest 23/9 at have registreret sig på NewPubs Gule Sider.

Fakta om årbogen

Format: Ca. 100 sider i 17 x 24 cm (B x H)
Tryk: Fire farver – trykt på miljøvenligt papir
1. oplag: 1000
Vejledende udsalgspris: 149 kr.
Målgrupper: Forfattere, skrivende, ‘selvudgivere’ og mikroforlag.

Årbogen vil blive lanceret ved en reception på NewPubs område på Bogforum og være til salg ved vores Skriv & Udgiv Scene. Den vil derefter komme i almindelig bogdistribution, blive tilbudt forfatterskoler, højskoler, skrivekurser m.v. og blive fremsendt til medier, kulturpolitikere m.fl.

Evt. overskud vil gå til at drive og udvikle NewPub for det fælles bedste.

Tak til Bulls Graphichs, der ligesom i 2019 støtter vores tryk-produktion.

Status fra redaktionen 20/8 2021

Sådan ser indholdet ud pr. 23. august, hvor alle artikler er i redaktionsfasen. Det ser nok tørt ud sådan her – det bliver det ikke!

KLIK her til: Facebooktråden om vores Årbog

——————————————————————–