Intro > Fordele > Vurdering > Distribution > Opret titel > Betal > Salgsark > Indsend > Fase 2

NewPub_Bogkort_web-skilt

Hvem kan deltage?

Mikroforlag, selvudgivere (også på hybridforlag) og forfattere som har tilbagekøbte restoplag kan indsende titler for godkendelse.
Det anbefales stærkt at være medlem af NewPub, da prisen for deltagelse er baseret på at kommunikationen i høj grad foregår ad netværkets kanaler.
Her kan du blive medlem af NewPub  (åbner i nyt vindue).

Hvilke formater af bøger kan indgå?

Bogen skal tilbydes som papirbog og kan så desuden sættes på Bogkortet som e-bog, lydbog og andre formater den måtte findes i. Papirbogen fremsendes til NewPub for præsentation.

Hvad koster det?

  • Det koster 200 kr. (plus moms) at få bogen med til salgspræsentation.
  • Hvis bogen bliver antaget til Bogkort koster det yderligere 640 kr. at få bogkortet trykt og distribueret til de 28 butikker.
  • Dertil skal du – med mindre du selv behersker InDesign – beregne anslået en times assistance fra en grafiker med at producere din trykfil på basis af NewPubs InDesign-skabeloner.
  • Betalingen dækker de første 12 måneder. Derefter kan du vælge at forny aftalen for en ny 12-måneders periode a 300 kr.

Vi tager ikke procenter af dit salg og der er ikke omkostninger ud over de nævnte.

OBS Arnold Busck tager en fast aftalt 40% forhandlerrabat af vejl. udsalgspris på salget af papirbøger via Bogkort, og du signerer den aftale direkte med Arnold Busck i Fase 2.

Hvad får jeg for pengene?

  • Du får din bog til salg i Arnold Buscks 28 butikker over hele landet. Sælger bogen bare 5 eksemplarer på kædeplan pr. halvår, er du garanteret 12 måneder som så kan forlænges år efter år.
  • Prisen det første år (640.-) svarer til kr. 2,50 pr. boghandel pr. måned. Det andet år står din titel på hylderne for 0,89 kr. pr. måned. (Efter det første år sker udskiftning af kort grundet evt. slitage på forfatterens regning. Men kortene er meget holdbare).
  • Du får modsat alm. forlagsudgivelser også mulighed for at sælge din titel som e-bog, lydbog, i sæt m.m.

Andre fordele

  • Ingen retur. Dine bøger sælges med fuld returret for kunden, men Arnold Busck har accepteret at tage risikoen på returvarer via Bogkortsalg! Dvs. du får hverken usolgte eller ombyttede (slidte) bøger retur – og sparer alt andet lige betydelige beløb på tur-retur forsendelse og slitage.
  • Du modtager et pressemateriale, som du kan benytte overfor kunder og lokale medier. I første runde fik mange af deltagerne god omtale i lokale medier.

 

OBS: Bogkort er ikke en trad. kommerciel forretning. Kortene skal holdes hundebillige for at give en chance til den smalle litteratur. Gebyrerne dækker næsten kun omkostninger og du er derfor nødt til at læse og følge guides grundigt og i første omgang stille eventuelle spørgsmål i NewPub-netværket. Evt. overskud en gang i fremtiden vil gå til at holde NewPub kørende.

 

>> Arnold Buscks retningslinjer

 

 

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

Whitespace

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *